Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Усиченко, К. М. | uk |
dc.contributor.author | Усиченко, О. М. | uk |
dc.date.accessioned | 2023-06-29T13:22:43Z | |
dc.date.available | 2023-06-29T13:22:43Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Усиченко К. М., Усиченко О. М. Сучасні методи оцінювання результатів опанування клінічних компетентностей на кафедрі інфекційних хвороб в умовах змішаної форми навчання студентів міжнародного факультету // Забезпечення якості освіти у вищій медичній школі : наук.-метод. міжуніверситет. конф. з міжнар. участю. Одеса, 18–20 січня 2023 року : матеріали конф. / за ред. д. мед. н., проф. В. Г. Марічереда. [Електронне видання]. Одеса : ОНМедУ, 2023. С. 433–436. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/13289 | |
dc.description.abstract | В статті розглядаються питання оцінювання результатів опанування клінічних компетентностей на кафедрі інфекційних хвороб в умовах змішаної форми навчання студентів міжнародного факультету. При проведенні практичних занять для англомовних студентів 5 та 6 курсу міжнародного факультету використовуються наступні основні методи аналізу й оцінювання знань, умінь та навичок: усна, письмова, практична перевірка. Студенти, що обрали дистанційну форму навчання, не в змозі проводити обстеження хворого у відділенні, але вони обов’язково долучаються до обговорення плану обстеження та лікування хворого. Викладач має володіти повним спектром різноманітних методів аналізу й оцінювання навчальної діяльності здобувачів, творчо підходити до їх використання залежно від дидактичної мети, змісту навчального матеріалу, рівня інтелектуального розвитку здобувачів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | en |
dc.subject | вища медична освіта | uk_UA |
dc.subject | дистанційна форма навчання | uk_UA |
dc.title | Сучасні методи оцінювання результатів опанування клінічних компетентностей на кафедрі інфекційних хвороб в умовах змішаної форми навчання студентів міжнародного факультету | uk_UA |
dc.type | Article | en |