Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Басюркіна, Н. Й. | ua |
dc.contributor.author | Немченко, Г. В. | ua |
dc.date.accessioned | 2024-04-25T11:27:47Z | |
dc.date.available | 2024-04-25T11:27:47Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Басюркіна Н. Й. Інноваційний аспект в управлінні харчовими підприємствами / Н. Й. Басюркіна, Г. В. Немченко // Сучасний рух науки: тези доп. VI міжнар. наук.-практ. інтер.-конф., 4–5 квітня 2019 р. – Дніпро, 2019. – С. 53–56. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/15142 | |
dc.description.abstract | Важливе значення у забезпеченні населення якісним продовольством відводиться харчовим підприємствам, які користуються сировиною, виробленою у сільському господарстві. Низька якість харчової продукції викликана тим, що сировина не завжди відповідає сучасним вимогам. Пов’язано таке становище з тим, що економіка України характеризується багатоукладністю, «існування в її основі напластувань доринкових епох, що викликає необхідність системного теоретичного дослідження проблеми появи такого стану та створення відповідного їй типу економічної політики». Мова йде, в першу чергу, про особисті підсобні господарства, які суперечать розвитку суспільства у ХХІ столітті, не мають ні технологічних, ні фінансових можливостей для виробництва екологічно безпечної продукції для населення країни. На нашу думку виникає потреба кооперації особистих господарств, що з одного боку збільшить їх фінансові можливості використовувати екологічні технології, а з іншого – дозволить контролювати виробництво державою, регіонами та споживачами харчової продукції. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | en |
dc.subject | харчові підприємства | uk_UA |
dc.subject | інноваційні аспекти | uk_UA |
dc.subject | сировина | uk_UA |
dc.subject | сільське господарство | uk_UA |
dc.title | Інноваційний аспект в управлінні харчовими підприємствами | uk_UA |
dc.type | Article | en |