Інноваційний аспект в управлінні харчовими підприємствами

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Басюркіна, Н. Й. ua
dc.contributor.author Немченко, Г. В. ua
dc.date.accessioned 2024-04-25T11:27:47Z
dc.date.available 2024-04-25T11:27:47Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Басюркіна Н. Й. Інноваційний аспект в управлінні харчовими підприємствами / Н. Й. Басюркіна, Г. В. Немченко // Сучасний рух науки: тези доп. VI міжнар. наук.-практ. інтер.-конф., 4–5 квітня 2019 р. – Дніпро, 2019. – С. 53–56. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/15142
dc.description.abstract Важливе значення у забезпеченні населення якісним продовольством відводиться харчовим підприємствам, які користуються сировиною, виробленою у сільському господарстві. Низька якість харчової продукції викликана тим, що сировина не завжди відповідає сучасним вимогам. Пов’язано таке становище з тим, що економіка України характеризується багатоукладністю, «існування в її основі напластувань доринкових епох, що викликає необхідність системного теоретичного дослідження проблеми появи такого стану та створення відповідного їй типу економічної політики». Мова йде, в першу чергу, про особисті підсобні господарства, які суперечать розвитку суспільства у ХХІ столітті, не мають ні технологічних, ні фінансових можливостей для виробництва екологічно безпечної продукції для населення країни. На нашу думку виникає потреба кооперації особистих господарств, що з одного боку збільшить їх фінансові можливості використовувати екологічні технології, а з іншого – дозволить контролювати виробництво державою, регіонами та споживачами харчової продукції. uk_UA
dc.language.iso uk en
dc.subject харчові підприємства uk_UA
dc.subject інноваційні аспекти uk_UA
dc.subject сировина uk_UA
dc.subject сільське господарство uk_UA
dc.title Інноваційний аспект в управлінні харчовими підприємствами uk_UA
dc.type Article en


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу