Вплив факторів на управління харчовими підприємствами

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Немченко, Г. В. ua
dc.date.accessioned 2024-05-27T09:30:25Z
dc.date.available 2024-05-27T09:30:25Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Немченко Г. В. Вплив факторів на управління харчовими підприємствами / Г. В. Немченко // Економічні та соціальні аспекти розвитку України на початку XXI століття: VIII Міжнар. наук.- практ. конф., 15–16 жовтня 2020 року, Одеса: матер. – Одеса, 2020. – С. 70–71. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/15370
dc.description.abstract Існує ряд методів оцінки регіону, галузі, підприємства. Так, різні інструменти дозволяють оцінити вплив зовнішніх та внутрішніх чинників, які мають суттєву роль в управлінні харчовими підприємствами. На нашу думку, на розвиток агропідприємств має вагомий вплив саме економічні фактори, соціальні–мають істотний вплив, політичні і технологічні мають менший вплив у порівнянні з іншими. На політичні фактори менеджери підприємств майже не можуть вплинути, однак, підприємці можуть підлаштуватися під умови, у яких працюють, враховувати усі особливості і можливості. uk_UA
dc.language.iso uk en
dc.subject харчові підприємства uk_UA
dc.subject управління uk_UA
dc.subject агропідприємства uk_UA
dc.subject економічні фактори uk_UA
dc.title Вплив факторів на управління харчовими підприємствами uk_UA
dc.type Article en


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу