Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Немченко, Г. В. | ua |
dc.date.accessioned | 2024-05-27T09:30:25Z | |
dc.date.available | 2024-05-27T09:30:25Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Немченко Г. В. Вплив факторів на управління харчовими підприємствами / Г. В. Немченко // Економічні та соціальні аспекти розвитку України на початку XXI століття: VIII Міжнар. наук.- практ. конф., 15–16 жовтня 2020 року, Одеса: матер. – Одеса, 2020. – С. 70–71. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/15370 | |
dc.description.abstract | Існує ряд методів оцінки регіону, галузі, підприємства. Так, різні інструменти дозволяють оцінити вплив зовнішніх та внутрішніх чинників, які мають суттєву роль в управлінні харчовими підприємствами. На нашу думку, на розвиток агропідприємств має вагомий вплив саме економічні фактори, соціальні–мають істотний вплив, політичні і технологічні мають менший вплив у порівнянні з іншими. На політичні фактори менеджери підприємств майже не можуть вплинути, однак, підприємці можуть підлаштуватися під умови, у яких працюють, враховувати усі особливості і можливості. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | en |
dc.subject | харчові підприємства | uk_UA |
dc.subject | управління | uk_UA |
dc.subject | агропідприємства | uk_UA |
dc.subject | економічні фактори | uk_UA |
dc.title | Вплив факторів на управління харчовими підприємствами | uk_UA |
dc.type | Article | en |