Вивчення фізико-хімічні властивості сиропу "Прополіс - ЛМ" на основі прополісу, меду натурального порошкоподібного, кислоти бурштинової та сорбіту. Досліджено оптимальні значення pH сиропу та інших показників якості, а також визначена залежність цього показника від складу діючих і допоміжних речовин, які встановили його оптимальні смакові характеристики.
Physical and chemical properties of syrup of "Propolis - LM" are studied on the basis of propolis, honey, succinic acid and sorbit. Explored optimum value of pH syrup and other indexes of quality, and also dependence of this index is certain on composition of operating and auxiliary matters which set his optimum tastes descriptions.
Изучены физико-химические свойства сиропа "Прополис-ЛМ" на основе прополиса, меда натурального порошкообразного, кислоты янтарной и сорбита. Исследованы оптимальные значения pH сиропа и других показателей качества, а также определена зависимость этого показателя от состава действующих и вспомогательных веществ, которые установили его оптимальные вкусовые характеристики.