Про надзвичайні стани, що спричинені харчовими отруєннями

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кононенко, В. В.
dc.contributor.author Непорада, В. П.
dc.contributor.author Непорада, Н. В.
dc.contributor.author Kononenko, V. V.
dc.contributor.author Neporada, V. P.
dc.contributor.author Neporada, N. V.
dc.date.accessioned 2020-01-29T13:25:33Z
dc.date.available 2020-01-29T13:25:33Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.citation Кононенко В. В., Непорада В. П., Непорада Н. В. Про надзвичайні стани, що спричинені харчовими отруєннями // Вісник морської медицини. 2013. № 4. C. 67–68. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/6319
dc.description.abstract Кінець XX та початок XXI століть відзначилися різким зростанням надзвичайних станів спричинених біологічними чинниками. Мова йде про спалахи харчових отруєнь (токсико-інфекцій) в організованих дитячих колективах, на весіллях, під час проводів в армію та інших заходах у нашому суспільстві, пов'язаних з масовим споживанням м'ясної, вуглеводної, овочевої їжі попередньо заготовленої з контамінованої сировини збудниками харчових отруєнь. Страви інфікуються також при їх приготуванні. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.subject food-borne intoxication uk_UA
dc.subject first medical aid uk_UA
dc.title Про надзвичайні стани, що спричинені харчовими отруєннями uk_UA
dc.title.alternative Extreem situations caused by food poisonings uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу