Абсорбція магнію як ключовий фактор його споживання

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Бабієнко, В. В. uk
dc.contributor.author Мокієнко, А. В. uk
dc.contributor.author Горошков, О. В. uk
dc.contributor.author Коболев, Е. В. uk
dc.contributor.author Шейх, А. Д. Х. uk
dc.contributor.author Суворова, А. С. en
dc.contributor.author Babienko, V. V. en
dc.contributor.author Mokienko, A. V. en
dc.contributor.author Goroshkov, O. V. en
dc.contributor.author Koboliev, E. V. en
dc.contributor.author Seikh, A. D. H. en
dc.contributor.author Suvorova, A. S. en
dc.date.accessioned 2023-04-28T07:16:18Z
dc.date.available 2023-04-28T07:16:18Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Абсорбція магнію як ключовий фактор його споживання / В. В. Бабієнко, А. В. Мокієнко, О. В. Горошков та ін. // Стан і перспективи харчової науки та промисловості: зб. тез доповідейVІ Міжнар. наук.-технічна конф.2022, м. Тернопіль, 22-23 вересня 2022 р. Тернопіль, 2022. С. 44. uk_UA
dc.identifier.uri https://repo.odmu.edu.ua:443/xmlui/handle/123456789/12653
dc.description.abstract Було проаналізовано на вміст магнію 58 груп харчових продуктів (823 найменування) та втрати магнію у процесі кулінарної обробки харчових продуктів. Проведено перерахунок на одну добу вмісту магнію у продуктах харчування згідно місячного споживчого кошика та залишок магнію у деяких продуктах після кулінарної обробки. Всього із 44 харчових продуктів споживчого кошика кулінарній обробці підлягають 14. При цьому загальний вміст магнію зменшується від 441 до 379 мг, тобто на 14 %, що співпадає із довідковими даними (13 %). uk_UA
dc.language.iso en en
dc.subject магній uk_UA
dc.subject абсорбція uk_UA
dc.subject кишечник uk_UA
dc.title Абсорбція магнію як ключовий фактор його споживання uk_UA
dc.title.alternative Absorption of magnesium as a key factor in its consumption en
dc.type Article en


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу